Ultraljud

Yes, boyacacha!
Var tillbaka till Åkersberga på nytt ultraljud över knät idag. Det var sköna besked. Niklas Norlén undersökte mig som bekant i början av januari, alltså ca tre månader sedan. Sedan dess har ju fokus legat på att bli starkare medialt, eftersom jag haft en stor lateral dominans, vilket över tid gett mig ett ödem kring fibulahuvudet, vilket i sin tur klämt lite nerver och prylar som strålat iväg och smärtat precis där det skulle kunna göra ont om det var ett löparknä. Vilket det inte är.
Träningen har alltså gett hjälp till självhjälp, så att jag kunnat läka i lugn och ro.

Ödemet är i princip borta. Eftersom det funkat att springa lite grann, så känns det som om hela grejen börjar ordna upp sig! Äntligen, efter nio månader. Ett positivt ultraljud efter ca nio månader… ja det är alltså ett knä det handlar om, säkert.
Jag kommer dock inte ha bråttom, det måste få gå långsamt en lång period nu. Jag menar, knän, fötter och höfter har ju inte sprungit sedan nyår. Tar inte ut något i förskott alls. Fokus kommer, som plan ihop med Bjurman varit, att vara ordentligt genomtränad till början av säsongen, så det går att genomföra långa lopp och känna mig säker på att jag inte kommer att få problem. Sen se till att det går fort mot slutet av säsongen.

Hoppfullt dethär.

En reaktion på “Ultraljud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *