Mycket bassäng

Det blir många simpass den här veckan. Lägger till lite mer simning eftersom jag måste dra ner på det andra efter en vurpa i måndags morse. Det var en ganska snäll vurpa i skogen. Cyklade mtb på samma ställe som jag gjort en miljon gånger tidigare, men den här gången hade tjärlen gått ur marken och sanden var mjuk. Kan säga att framhjulet försvann. Sand är ju som bekant mjuk, så jag landade skönt. Däremot plockade jag styrstammen med knät på vägen över styret, och det var mindre skönt. Knät svullnade lite, och gjorde ganska ont. Dagen efter var olidlig.
Idag är det bättre, och jag kunde göra fullfartsfrånskjut i bassängen. Provar att springa i morrn. Eller cykla. Det är inte så noga säger Niklas, veckan ska hålla låg profil.

Mekade med bilen idag.  Min ABS bromsar är out of order. Fick höra från bilverkstan att de inte hittar felet. Hittar ni felet?

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *