Petshop boys reunion

Vilken pers till resa jag haft men nu är jag nere i Casco Antiguo, gamla stan i Palma de Mallorca hemma hos Andreas och Ida. Kommer som sagt vara här i tre veckor.
Persen under resan då… Visste inte om jag skulle få med mig cykeln ner pga ett överfullt plan. Alternativet var att låna Andreas cykel första veckan och sedan få min under lägrets andra vecka. Det hade fungerat, men inte optimalt. Särskilt inte optimalt att tävla på fel cykel.
Tack vara de goa människorna i SAS biljettlucka på Arlanda slapp jag dock. Jag fick med min hoj på något sätt, nu återstår bara massa inställningar med det nya styret.

Riktigt kul att vara nere hos en av mina bästa polare och hans sambo.  Inspirerande att se hur han har valt att göra med sitt liv och sin satsning. När allt kommer omkring har vi gjort ganska mycket lika även om vi valt olika ställen att bo på. Det är lätt att umgås med Andreas, även om det går långt mellan gångerna vi ses, och ibland hörs vi inte ens på flera veckor. Det blir nog så, när man nästan flyttar ihop när man bara är sexton år. Jag har samma förhållande till de flesta gamla gymnasisterna från Motala.

image

Står ut med vädret.

image

Hamnade lite väl högt med nya styret, men kommer meka om det till i morgon

image

Bland det bästa med Spanien. Finns på spraydeg. Andreas har lovat det till kvällsfikat.

Vi kommer att hänga här i Palma till på söndag. Då gör vi en avstickare till Alcudia för Mallorca Trainingcamps läger. Jag kommer även att tävla på söndag. På återhörande!

2 reaktion på “Petshop boys reunion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *