Nya rundor och shoping

Idag började det på riktigt då. Första veckan nu blir ganska piano, ska gå upp i tid, men hålla intensiteten nere och successivt bygga mot slutet av veckan för att vara i lite race mode framåt helgen. Det är faktiskt 18 månader sedan jag körde en halv ironman senast. Detta är ju ingen HIM, men arbetstiden blir ju ändå upp emot fyra timmar, så det närmar sig.
Vi körde en för mig helt ny runda idag. Vi cyklade upp för Militärbacken i närheten av Calvia. Drösvis med norrbaggar. Jag snakkade på. Undrade om det händelsevis är vänstertraffik i Norge samt vart man löser hängbiljett. Fick bara en undrande blick och ett
hvordan? som svar.

image

Vi hoppade över lunchen idag. Tog en flaska Isostar och en kiwi istället och drog till simarenan. Jäkligt fräsh arena, Son Hugo, med olympisk 50a. Märks att jag fått ett bättre bottendrag i vinter, tappade inte mycket tid om man jämför med 25a. Niklas säger att det beror på mina dåliga vändningar. Jag vägrar tro det.

image

Vidare har vi besökt en lokal Argon18 dealer som jag ska få tävla mot på söndag, handla ancel straps på Decathlon samt inhandlat en säng till mig som jag får inreda mitt pojkrum med.

image

Imorgon, mot högre höjder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *