Portocolomback

Då var jag på banan igen, för vet inte vilken gång i ordningen har jag gjort come back. Det gick precis så bra som det kan gå. Vi hade en plan, och jag utförde den till punkt och pricka.
Startmomentet var annorlunda. Vi dykstartade från en pir. Inget konstigt so far. Mitt problem är att jag är rejält lomhörd, särskilt med öronproppar och badmössa. Jag startar mao när alla andra startar. Den här gången tjuvstartade alla andra. Arrangörerna var snabba som illrar med att köra ut båtar för att stoppa upp oss, och tala om att nu ligger ni still här så skjuter vi starten igen. Bra jobbat, snabbt och snyggt.
Fick en behaglig resa under simningen och simmade min vana troget upp mig mot slutet. Trea upp ur vattnet och full sula in i T1. Hade lite strul med att få loss hojen, stället fastnade i vattenflashållaren bakom sadeln.
Jag cyklade riktigt starkt , och höll ett vakande öga på wattmätaren. Noga med att hålla jämnt tryck på ”slätan” och uppför, och att inte spränga mig i de små backarna. Gjorde väldigt bra och tappade inte mot andra varvet, vilket jag kan göra ibland. Tappade många placeringar, men vet att det beror på min ickestyrka i att åka uppför. För få watt per kilo, läs; jag är för fet just nu.
Inför löpningen var jag orolig att det skulle gå åt pepparn, hela andra varvet hade jag bra ont i knät jag slog i för två veckor sedan. Bestämde mig att smärtan fick styra. Och den uteblev, så jag sprang på. Och stabilt gick det också. Höll min tänkta målpace inför SM i Motala. Jättenöjd att jag klarade det så här tidigt efter att vi inlett löpträningen efter rehaben, och det med kontroll!

Kort och gott en bra dag på jobbet. Resultatlistan har jagnännu inte hittat, kan vara så att dn kommit upp under dagen, men i så fall bifogar jag den i morgon. Lägret är i full gång nu och deltagarna har gjort en bra första dag. Skönt att få lite skjuts på passen.

En reaktion på “Portocolomback

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *