Sista veckan @Mallorca

Tiden går fort när man har roligt. Och när man tränar. Och det är oftast roligt att träna, så då går det i min lilla låda undan. Hela förra veckan var jag som bekant ledare på MallorcaTrainingCamps triathlonläger uppe i Alcudia. Totalt var vi 13 deltagre på lägret och i huvudsak var vi indelade i två grupper.
Andreas och jag delade på ansvaret för grupperna, i början rullade jag med den mindre intensiva gruppen så att tävlingsbenen så sakteliga fick chansen att komma tillbaka. Perfekt sätt för mig att återhämta mig efter en hård tävling.
Jag tog lite större ansvar för simningen under veckan, och Andreas lite större ansvar för löpningen. En ganska naturlig fördelning tycker vi.
Under påskhelgen hade jag besök av Jennifer också. Kul att ha henne här nere ett par dagar åtminstone, nästa år ska hon vara med och träna hela lägret.

En vecka kvar nu då… Jag kraftsamlar för fem väldigt intensiva dagar med mängd som fokus, med inblandning av race pace. Veckans fetaste pass betade jag av idag och bestod i 4x3km ”motalapace”. Tycker jag gjorde det bra, vaderna höll för den hårda stenläggningen längs strandpromenaden i Palma. Kul notis, för ca två månader sedan var jag ju med KJ på Grand Canaria och joggade då 2km i 6min/km och upplevde det som tufft. Hårt, grundligt och disciplinerat alternativarbete har gett resultat.

Hittade ett par bilder från tävlingen…

image

Skäggig man ber till högre makter

image

Jag leder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *