Träningshelg och countryfest

Dagarna har flutit på som smör i solsken sedan Växjö. Det gick bra att återhämta mig, och sedan i onsdags har jag gjort riktigt tuff träning.
Fokus har legat på cykeln, och det har handlat om tuff medelintensiv träning. Många mil, med många mediums har avverkats i den fantastiska Sörmländska naturen, med det fantastiskta Sörmländska regnet som sällskap.
Jag har inte sprungit så mycket sedan Växjö, och det har varit planerat. Niklas har valt att dra ner lite på mängden, eftersom vi hellre än safe than sorry. Jag har lyckats gå ned 14hg på en dryg vecka. Det känns direkt på den lilla mängd löpning jag ändå gjort.
Veckans sista pass gjordes i eftermiddag. En långcross med ett tufft cykelpass följt av 10km a1 stod på menyn. Jag körde cykeln ut till Gnesta, eftersom vi blev bjudna på countryfest i Hagen. Parkerade hojen hemma hos Jennifers far och tog en jogg. Vem tror ni jag möter ståendes på huvudet stjälandes björkasly till att dekorera verandan? Naturligtvis polarn herr Brandt som höll i festen. Ganska komiskt, världen är liten. Festen var kanon. Jag festade stenhårt på tre cola zero och smörgåsrån. Jennifer dansade bugg med gnestarävarna och
jag kastade ut mig på Mölkky. Micke matade hönsen med majs och jag jagade en tupp.
Helt enkelt en kanonkväll. I morrn är det sovmorgon och ett kort cykelpass. Sen ska jag kurera mitt något ömma arsel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *