Simkurs och tävlar i helgen

Igår, efter dryga två timmar i bilen pga långhelgstrafik, fick jag äntligen dra igång min simkurs uppe vid Sjöhistoriska i Stockholm. Flera av deltagarna hade förhinder just idag, vilket kanske inte var optimalt, men det gav mig chansen att verkligen fokusera ordentligt på de fem av nio som faktiskt kunde vara med.
Jag hade valt ett flytande upplägg för dagen, utan några serier huggna i sten. Vi jobbade istället med tre grundläggande drills, en för de tre momenten i simning, glid-rotera-accelerera. Jag tycker att eet över lag så jäkligt bra ut. Känns skönt att se att alla kommer att kunna vara med och TRÄNA i sommar, och inte bara ligga och gnida intill bryggan för att försöka få till något som liknar andning. Kul!

image

Fick för övrigt ett kul SMS i morse som började med orden ”du är en grym lärare”. Sånt uppskattas!

Just nu ligger jag på ankardäck ombord på Gabriella. Vi drar över till Helsingforsförorten Vantaa i helgen. Jag kör en olympisk där i morgon. Tävlingen är en Headtävling, så både Chris och Daniel kommer att finnas i publikum. Kul!
Annars gillar jag att tävla i Finland. Har kört en del lopp där, och idrott i Finland känns lite mer gräsrot, little less conversation, a little more action typ.
Jag vet ingenting om motståndet i helgen förutom att Jarmo Hast tävlar i Australien i helgen, så honom kan vi räkna bort på WO. Annars får vi se. Benen känns bättre än förra helgen, men skenet kan bedra. Har kört jäkligt hårt ett tag.
Vi lär bli varse i morgon.

En reaktion på “Simkurs och tävlar i helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *