Bliztschwimmen und simkurs

Åter igen, i vanligt ordning förlorade jag slaget om Mälaren mot Gubben Åska. Jag hade kommit två av mina fyra tuffa sexhundringar i Lagunen innan himlen fullkomligt exploderade. Inte ens jag går en match mot åskan, inte en chans…

När jag avnjutit tiden i trafiken och avlagt sedvanlig harang om stockholmstrafiken och Förbifart Stockholm var det så dags för simkurs del 2 uppe vid Sjöhistoriska. Dagens pass handlade om avslappning- både i simtag och mentalt. Att simma lätt och fort är svårt, men med tennisboll, plask och lek klarade deltagarna av det galant. Vi övade dessutom hårt på att våga ta för sig i vattnet. Håll din linje, men var inte dum!

I morgon gör jag sista långa högintensiva passet innan Motala. Efter det ska resten av helgen användas till att svetsa och svära, jag måste bygga stag till skorstenen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *