Vilodag

Kul att läsa alla raceraporter från helgens tävlingar, främst då Uppsala och Kilsbergen. Blir jag nervös? Naturligtvis. Kan jag påverka utgången när jag inte ens är där? Knappast. Bör jag då en fundera? Nä. Så det skiter jag i.

Jag gjorde ett stenhårt långpass igår. Det blåste ganska friskt på vår bysta, men jag var oförskämt stark. Vågar säga att jag aldrig varit starkare (sett till fart kontra vind) utan att känna mig stark. Efter den långa cykelturen sprang jag till Enhörna. Min kusin fyller år i dagarna så firande var på sin plats. Vi grillade, skjöt luftgevär, slipade kniv och körde fyrhjuling i sandtaget. Så firar vi.

I morse slog jag årsbästa i sovning. När sov jag till tio senast lurade jag på? Kanske när jag gjorde ett liknande pass senast…
På en vilodag bör man vila så jag valde att jobba. Obstinat. Hela jä**a dagen har gått åt till att jag en svets som fungerar hjälpligt. Jag håller på att bygger stag till en skorsten, och behövde göra en McGyver. Två morbröders svetsar senare är resultatet godkänt, men det är kvar att göra. Det var inte engligt plan…
Nu är det två feta dagar kvar till toppingen börjar. Jag har att ta av!

Kul föresten att se att en av mina simmare hade bästa simtid i sin Agegroup och blev tvåa totalt gruppen! Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *