Städat ur skåpet.

På familjeverkstan Lundgren Truckservice har alla mekar som jobbar inne på golvet ett skåp där vi här kläder, matlådor och så vidare. Idag städade jag ur mitt skåp för sommaren.
Anledningen till denna storstädning, som kanske skulle blivit gjord för längesen av rent organisatoriska skäl, är att jag går på tio dagars semester från och med i morgon. Och jag räknar inte med att komma tillbaka.
Eller, klart att jag kommer att komma tillbaka, men inte på ett bra tag framöver.
Sommaren i Sverige är fantastisk. Det finns nog ingen annanstans jag skulle vilja göra ett långt läger än hemma i Kiholm när solen lyser. Jag har därför, med start vecka 28 tagit tre månaders tjänstledigt.
Jag ska använda dessa tre månader till att få träna i lugn och ro, utan att försaka familjen, vilket jag alltid gör annars. Jag kommer att jobba stenhårt med att få ordentlig snurr på mitt eget företag och gå på två kurser under sommaren.
Det kommer kanske inte bli de fetaste tre månaderna i historien, men för att nå ett högre mål får man rätta munnen efter matsäcken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *