Bland annat Sverigesimmet

Dagarna rullar på när man inte har ett ”riktigt” arbete att gå till. Pass på pass blir gjort, och jag hinner vila mycket mellan dem. Ändå hinner jag inte blogga…
Här om dagen simmade Jonas Colting förbi Södertälje under sitt fantastiska projekt Sverigesimmet. Det handlar ”helt enkelt” om att han simmar från Stadshuset i Stockholm till Göteborg för att samla in en krona per meter till Water Aid, för rent vatten i tredje världen. Det rör sig totalt om 60mil, alltså 6000000m vilket skulle ge 600000:- till ovan nämnda organisation.
I tisdags passerade han utanför mig här i Mälaren. Jag valde att hoppa i och simma med honom för lite sällskaps skull. På grund av min just nu lite sämre simform vågade jag inte simma hela sträckan från Viksberg, utan jag hoppade i utanför Bergvik och var med in till Centrum. Det var en häftig upplevelse att simma in vattenvägen i sin hemstad, för en god sak. På länken nedan kan ni se de sista metrarna in till Slussen.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152193517276121&set=vb.667876120&type=2&theater&notif_t=comment_mention

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *