En arbetsvecka kvar

En arbetsvecka kvar till SM över medeldistans i Jönköping. Jag hoppas på ära och redlighet, guld och gröna skogar. Framför allt hoppas jag på att ta mig i mål och återställa ordningen efter det pinsamma nederlaget i Motala.

En vecka kvar som sagt, och jag känner mig som en telefonstolpe. Förra veckan var fan inte nådig någonstans, sällan har jag cyklat så hårt på en och samma vecka. Det har dock gett mig självförtroende och wattmätaren har visat på att det är befogat. Jag kan cykla fort nu. Jag kommer att cykla bättre än jag gjorde i Motala! Dessutom har simningen gått från katastrofal till förnuftig, medan löpningen bara är där den är.
Igår fick jag massage av Eino i nästan två timmar, så nu kanske benen börjar komma tillbaka till verkligheten.

Jag har roddat om lite på den här sidan. Jag tror att det blev snyggare. Men jag har dålig koll säger folk, så jag hoppas att jag gjort rätt för en gångs skull.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *