NU är det SM

Sista passet gjort- NU är det SMHELG!!! Har inte vetat om jag har varit sugen eller inte, så formen varit på fallande enligt; kanon, bra, dålig, usel, the plods och så helt plötsligt idag… fanns där tryck, även om benen är ömma! Inser helt enkelt att det kommer att bli kul att tävla i helgen. Det kommer till och med gå fort har jag på känn.

Fick så mycket feeling att jag gick hem och vägde sportdryck, tvättade cykeln och började packa bilen redan idag, istället för i morgon som jag hade planerat:)

Annars fick jag en jäkligt obehaglig överraskning idag. Det är helt sjukt, men Södertälje har INTE Sveriges godaste kebab. Den finns nämligen i Hallunda. Jag är skakad och berörd, det här kommer att ta ett tag att smälta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *