Hö-öst?

Idag skriver vi den femte september, nådens år tjugohundrafjorton. Väljer man att kolla i kalendern så är det höst, väljer man att inte göra det är det full sommar. Jag har nog aldrig sprungit i bar överkropp tidigare detta datum, utom 2012, men då var jag i Las Vegas.

Jag ångrar verkligen inte att jag valt att köra en sen hösttävling i år. Har sedan länge ställt in mig på att göra de sista veckorna i ihållande pissregn med obligatoriska skyttegravsfötter som resultat. Ska väl inte gå ut för hårt med optimismen, men varje dag som jag kan få som denna, är en riktigt bonus och moralhöjare. Tänk såhär, ni som har ”årsvila” eller vad var och en väljer att kalla det, kommer att få träna i pissregnet senare, när jag har min vila. Inte för att vara sån, men jag tror att jag drog det längre strået…

Som jag tjatar om varje år älskar jag hösten. Ett av årets projekt är att göra must av alla våra äpplen. Annars är det en tid för lugn, ro och eldning.

1409763968406

Gör som bävern. Ligg lågt.

3 reaktion på “Hö-öst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *