Lugn å fin nu!

Det rullar på. Riktigt bra. Säsongens slut närmar sig med stormsteg, och jag är kluven. Samtidigt som det är sjukt skönt att träna i september nu när vädret är så nära perfekt det kan vara, känner jag att jag vill vila. Gärna länge, och hårt.

Kroppen har varit igång ett tag nu. Jag slutade faktiskt aldrig träna i fjol, eftersom jag var skadad så pass mycket, och inte hade någon ordentlig tävlingssäsong så lät vi showen gå vidare. Det är alltså snart ”två år sedan” jag hade träningsledigt av den enkla anledning att jag tävlat hårt en hel sommar, istället för skador och sjukdomar.

Samtidigt ser jag verkligen fram emot att åka till USA igen och göra en tävling där.

De senaste veckorna har jag fokuserat på uthållighet. Jag tävlade våldsamt intensivt i två veckor, och efter fick med mig bra fart av det. Försöker nu bygga om den farten till uthållighet och hårdhet.

I dag gick jag helslut på energi på löpningen. För typ tredje gången den här veckan. Men ett gott besked är, att även om depåerna är tomma, och kroppen är sliten så rullar jag på i rätt spann ändå.
Det känns i kroppen att det var längesen jag vilade. Har hela tiden nära till bra tider, återhämtar mig extremt fort, men hela kroppen ligger precis på gränsen. Känner mig mottaglig, och har ont i hela kroppen varje morgon. Snart slut…

DSC_0417

 

DSC_0414

9 reaktion på “Lugn å fin nu!

  1. Som vi sa över kvällens pizza medans träningskläderna återfick sin fräschör i tvättmaskinen ”det är hårfint mellan succe´å katastrof” bara 2 veckor kvar tills du vill prestera ditt bästa. VÅGA SLÄPPA AV I TID.

  2. Fin träningsmiljö enl bilderna gör det lättare att orka lite till! Vi önskar dej all lycka till kommande tävling o USA resan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *