RacePacedag

Det är inte långt kvar nu. Passen är korta, och det gäller att göra rätt sak varje gång man tränar. Idag har det varit en racepacedag, med låg intensitet och korta inslag av tävlingsfart. Det har sett ut såhär;

Simning; 3000m A1 inklusive 5x100m tävlingsfart i våtdräkt, starttid 2.00 minuter

Cykling; 90min A1 inklusive 5×4 minuter i tävlingsfart med 6.00 minuter rulla mellan dragen

Löpning; 4km lätt jogg i terräng + 1km tävlingsfart + 1km avjogg ingen vila mellan seten

Dagen rundades av med ett kort Redcordpass där jag fokuserade på att göra generella rörelser som täcker in rekryteringen i hela kroppen.
Nu håller jag på att värma bastun nere vid sjön, sista passet för dagen blir lite värmesimulering.

En reaktion på “RacePacedag

  1. I in addition to my friends appeared to be checking the excellent points found on your web blog then before long I got a horrible feeling I never thanked the blog owner for those secrets. All the young men had been so happy to see them and have in effect actually been making the most of these things. Thanks for really being simply thoughtful and for having this kind of magnificent things millions of individuals are really needing to be aware of. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to you sooner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *