Born in the USA

Vi har varit framme ett tag nu. Har inte hunnit uppdatera något bara. Därför kommer detta inlägg delas in i flera delar.

Resa
Man kan säga att det började tidigt, som vanligt när man åker västerut. Det flöt på fint, genom Danmark. I Amerikas förende stater gick det sämre. Eftersom vi kom iväg lite sent från Kastrup, och manskapet på Washingtons flygplats inte hade så bråttom som velat missade vi vårt plan till Knoxville. Det innebar ombokning via Charlotte, NC, och vidare därifrån. Dessvärre kom inte min cykel med. Alls faktiskt. Den blev kvar i huvudstaden.
Eftersom vår värdfamilj skulle hämta oss en viss tid, och vi blev tre timmar sena blev det lite styrigt. Detta löste sig dock tack vare dessa fantastiska människor.
Efter lite ringande och efterlysande av cykeln fick vi äntligen sova, edter 27 timmar vaken.

Knoxville
Vi bodde alltså de första nätterna hos ett gäng väldigt avlägsna släktingar till mig. Det handlar om min farfars mormors systers barnbarnbarnbarn vi bor hos. Svenskättlingar, kort och gott. Farmor kanske kan lägga en kommentar och reda ut begreppen??
Öppna som amerilaner är tar de emot oss med öppna armar och låter oss bo och äta hos dem.
Eftersom jag inte kändenmig överdrivet sugen på att träna efter mardrömsresan joggade jag bara lite och körde lite Redcord. Resten av dagen turistade vi i Smookey Mountains, och avslutade dagen på deras Country Club. Det var en upplevelse.
Knoxvilles colliget swim team heter Volunteers. Igår var jag där och simmade lite samtidigt som deras masters simmade. Fick höra ”could’nt tell if you were a swimmer with an ugly stroke or a triathlet with a good lookibg one”. Komplimang?

Augusta (Ågassta)
Sent om sänder på torsdag eftermiddag hyrdes en bil i Knoxville och vi for söder ut mot Georgia. Jag bad om en lagom bil, eftersom jag skulle ha in en cykel. Jag fick en lastbil.
Ner till Augusta, som uttalas Ågassta på söderdialekt, är det cirka fem timmars drive. På amerikanska vägar rullar milesen fort, och vi kom ner utan missöden.
Idag har vi hunnit med att checka in mig, springa lite, shoppa jeans och cykla. I USA får man cykla på vägar som heter Highway. Däremot kan det vara så att vägrenen försvinner, och lastbilstrafiken tätnar helt utan förvarning. Då kan en svensk triathlet bli ganska skitnödig och börja leta efter andra ställen att köra sin racepacedrag på, och hamna i en trailerpark och bli jagad av hundar. Säger inte att det nödvändigtvis måste vara så, men att det kan hända.
Hela upplägget på tävlingen känns lite udda. Vi ska simma i en skitig flod som alla locals verkar hata, cykla genom trailerparks och springa varvlopp runt en opera. Dessutom kantas banorna av ekorrar. Som fräser åt en. Hotfullt.
Formen känns bra. This ginger is go’n for gold, ya digg??

10 reaktion på “Born in the USA

  1. Обольстительные рассказы проституток на нашем сайте волшебным образом раскрасят ваши будни восхитительными красками и подарят неимоверное наслаждение. Здесь дешевые проститутки не только полностью удовлетворят ваш интерес, но и оправдают любые даже самые смелые ожидания и фантазии. Истории проституток, которые вы здесь найдете помогут ощутить себя настоящим мачо в сексе. А фото проституток только дополнят ваше удовольствие. На сайте проститутки Казани и проститутки Одессы откроют для вас дверь в мир сладострастных удовольствий, проститутки Самары и проститутки Харькова помогут Вам ощутить себя обожаемым и всегда желанным мужчиной, проститутки Запорожья и проститутки Екатеринберга расскажут самые эротичные истории из своей жизни, проститутки Красноярска и проститутки Николаева откроют для вас науку получения и доставления удовольствия от секса.
    Girlsroom.biz.ua – проститутки метро

  2. I抦 impressed, I must say. Really hardly ever do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is something that not sufficient persons are speaking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *