Helgjuten helg

Nu är det officiellt vår. Det innebär att jag hoppar i bootsen, racercykeln är framplockad och bloggen ska gå ur sitt ide.

Helgen som gått har varit ovanligt lång, men också ovanligt innehållsrik. Jag har haft herr Lindén på besök sedan i torsdags, och han åkte hem till Borås idag.
Anledningen till hans besök, förutom att han saknar sin fantastiska fd klasskompis Jeff, var att vi båda spenderade fredagen tillsammans med Salming Running i Stockholm.
Jag kommer att springa i deras grejer de två kommande säsongerna, och det känns helrätt. Det handlar inte bara om att jag får sjyssta grejer att träna och tävla i, utan jag får även ett professionellt bemötande från teamet bakom Salming, möjlighet att utvecklas i min egen takt och möjlighet att tala om hur jag själv vill ha det.
Under fredagen tävlade hela teamet, utom jag som i vanlig ordning inte kan göra något extra utan att bli skadad, i 3000m bana på Bosön. Riktigt Diamond League känsla med likadana kläder och bra drag i loppet.
Vi fortsatte sedan till Salmings nya konceptbutik och minglade med massorna för att sedan avnjuta en middag, (nästan) hela ”laget” tillsammans.

Från och med nu kommer jag försöka uppdatera lite här. Det är ju mycket på gång nu med resor, kurser och så en sån där tävlingssäsong som drar igång.

Stay tuned!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *