Lägerdags

Tiden går inte bara lite fort. Men det är bra, för tiden går fort när man har roligt säger man. Och då har jag bevisligen roligt.
Nu sitter jag på Arlanda Terminal5 och väntar på flygkärran som ska ta mig till Palma de Mallorca för att ha träningsläger i veckorna tre. Jag kommer hänga med Andreas Lindén och Ida första tiden, och om en vecka kommer en hel drös med träningssugna som ska delta på Mallorca TrainingCamp, för två veckors läger. Jag kommer att vara instruktör och guide.

Planen är att göra smygpremiär i Porto Colom, precis som i fjol. Det är två veckor till dess.
En ball grej med att bli äldre är att formen alltid känns mer och mer avlägsen. Man känner sig småseg jämt, men det krävs inte mycket för att rycka upp sig och hitta lite speed. Det är coolt.

Jag slår just nu pers i att spendera lite pengar på Arlanda. Inte ens uppe i 100:- än.

2 reaktion på “Lägerdags

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *