Sponsorer & Samarbetspartners

 

Inför säsongen 2012 är jag stolt över att samarbeta med;

 Materialsponsorer

HEAD förknippas nog för de allra flesta med alpinutrustning och tennisracketar. Så var det förr, men sedan förra året har man valt att satsa även på simning, med inriktning på simning i öppet vatten, en gren som kallas Open Water. Till i år kommer HEAD även lansera produkter för triathlon, och det är en ära att vara med och testa HEADs produkter från början.

Karhu är ett traditionsrikt finskt sportföretag som genom åren ägnat sig åt löpning, skidåkning, boboll och vardagskläder. I början, närmare bestämt 1916, tillverkade man diskusar och spjut, för att senare lägga fokus på kläder och skor. Efrer OS 1952 säljer Karhu sin dåvarande logga, tre paralella linjer, till en annan känd skotillverkare. Jag springer i Karhu, dels för passformen, och dels för den suveräna designen.

 
Övriga sponsorer


I
 Salem, strax söder om Stockholm bedriver Lundgren Truckservice sin verksamhet. Företaget har funnits sedan 1967 och började som ett rent serviceföretag. I dagsläget gör firman det mesta i trucksvängen. Utbildningar, förebyggande underhåll, akuta reparationer, hyra, försäljning med mera står på företags agenda. Min farfar Bengt startade firman, pappa Hans driver den idag, och jag jobbar deltid som allt-i-allo. 

 

 

 Utanför Pershagen, i Södertälje finner ni Q-corner. Företaget gör ALLT inom profiliering, från klädtryck till bilfoliering. På Q-Corner uppskattas utmaningar, och att hitta en snygg lösning på er profiliering är deras favoritsyssla. Profiliering ska inte bara basunera ut ett budskap, det ska se bra ut också!